Rahasuojauksen asetusten muuttaminen

Määritä Rahasuojauksen asetukset seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Tietosuoja-asetukset-osio.
  4. Napsauta Rahasuojaus-painiketta.

Näyttöön tulevat Rahasuojaus-komponentin asetukset.

5. Ota käyttöön Rahasuojaus ikkunan yläosassa olevalla valitsimella.
  6. Valitse Käytettäessä pankki- tai maksujärjestelmiä ensimmäistä kertaa -osiossa toimenpide, jonka sovelluksen tulee suorittaa, kun avaat pankki- tai maksujärjestelmän verkkosivuston selaimessasi ensi kertaa:
    • Valitse Käynnistä suojattu selain, jos haluat sovelluksen avaavan verkkosivuston suojatussa selaimessa.
    • Valitse Kysy käyttäjältä, jos haluat sovelluksen kysyvän sinulta, haluatko avata verkkosivuston suojatussa selaimessa, kun vierailet verkkosivustolla.
    • Valitse Älä käynnistä suojattua selainta, jos et halua sovelluksen avaavan verkkosivustoa suojatussa selaimessa.
  7. Avaa Lisäasetukset -osiossa Avaa verkkosivustot Rahasuojausikkunassa selaimessa avattavasta luettelosta ja valitse selain, jota sovellus käyttää suojatussa selaintilassa, kun vierailet pankki- tai maksujärjestelmän verkkosivustolla Rahasuojausikkunasta.

Voit valita yhden tietokoneeseesi asennetuista selaimista tai käyttää käyttöjärjestelmän oletusselainta.